U wilt een website laten maken?

Alles wat u moet weten over het laten maken van een website: stappen, kosten en meer!

Voordat u begint met het avontuur van het laten maken van uw website, zijn er enkele belangrijke stappen die moeten worden genomen. Heeft u al nagedacht over uw logo en de kleuren die u wilt gebruiken? Bij WebCodes uit Veendam, Groningen, helpen we u graag bij het laten maken van een ontwerp en het verfijnen van uw logo, kleurenpalet, visitekaartjes, website, hosting en domeinnaam. We streven ernaar om u een allesomvattende service te bieden die verder gaat dan alleen het maken van uw website. Vanuit Veendam, Groningen bieden wij uitgebreide diensten die verder rijkt dan alleen de Noordelijke provincies. Of u nu uw bedrijf in Groningen hebt of Amsterdam, Rotterdam totaan Limbur of Brabant wij kunnen voor u een complete website maken.

Persoonlijk gesprek, persoonlijke service

Nadat we deze eerste stappen hebben voltooid, komen we graag met u samen voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie.  Wij kunnen altijd gebruik maken van videobellen wanneer u bijvoorbeeld in Almere bent of in Rotterdam, waar u ook maar bent. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen met betrekking tot uw website, webwinkel of ander uniek systeem.

Op maat gemaakte oplossingen

Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw behoeften, gaan we kijken naar de beste oplossing voor u. Misschien is een WordPress-website of -webwinkel geschikt voor uw doeleinden. Als dit niet het geval is, bieden we ons eigen op maat gemaakte CMS-systeem aan, dat flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden biedt tegen lagere kosten dan WordPress.

Geavanceerde functionaliteiten met Laravel

In sommige gevallen vereist uw project meer geavanceerde functionaliteiten, waarvoor we Laravel, een krachtig PHP-framework, kunnen gebruiken.

Prijsindicatie en wenseninventarisatie

Het is belangrijk op te merken dat de kosten van een website kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten die u nodig heeft. Daarom is het van uitermate belang dat wij samen met u goed uw wensen in kaart brengen.

Neem vandaag nog contact op

Heeft u nog vragen over het laten maken van een website vanuit het geweldige Veendam, Groningen? Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw online ambities, vanuit onze locatie in het mooie Veendam, Groningen.

Vraag nu een offerte aan

Klaar om uw website tot leven te brengen? Maak vandaag nog een afspraak met ons en ontdek wat WebCodes voor u kan betekenen.

Vraag nu een offerte aan

Klaar om uw website tot leven te brengen? Maak vandaag nog een afspraak met ons en ontdek wat WebCodes voor u kan betekenen.

Projecten WebCodes

We ontwikkelen niet alleen websites en webwinkels voor klanten, dit zij twee toekomstige producten.

FactWise facturering

FactWise is een in ontwikkeling zijnde facturatiesysteem. Het biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren van uw facturatie, administratie en debiteuren/crediteuren beheer. FactWise komt eind 2024 beschikbaar op licentie basis.
Blijf op de hoogte via onze social media kanalen voor updates!

Mafia V2

Mafia V2 wordt een next-gen Mafia/Crime game, als eerbetoon aan het 20-jarig jubileum van Martin. We keren terug naar de roots waar alles begon - een tijd waarin Martin begon met het leren van PHP. Deze geheel nieuwe benadering zal de normen veranderen en iedereen verrassen met innovatieve gameplay!
Houd onze social media in de gaten!

Projecten klanten WebCodes

Graag maken wij verschillende websites, webwinkels en unieke systemen voor onze klanten.

Tuinhulpdienst VLK CRM

Voor de stichting Tuinhulpdienst VLK in Veendam hebben wij niet alleen de website gemaakt, maar onderhouden we deze ook en bieden we betrouwbare hosting aan. Bovendien zijn we bezig met de ontwikkeling van een uitgebreid systeem voor hen, waarin alles, inclusief administratie, contactbeheer en planning, wordt bijgehouden.

Het Pianola Museum

Het Pianola Museum in Amsterdam en wij kwamen in contact en waren meteen op één lijn over de mogelijkheden. Het museum presenteerde het ontwerp, dat wij enthousiast hebben omgezet naar HTML en CMS. Met ons aangepaste CMS hebben we hun visie verwezenlijkt, met succes en genieten we nog steeds van een plezierige samenwerking.