WordPress website: de ideale oplossing voor jouw website

wordpress ontwikkelaar veendam en groningen

Zoek jij een website en/of een webwinkel voor je bedrijf die er ook professioneel uit ziet? Bij WebCodes werken wij meestal met WordPress om een website mee te maken. Door gebruik te maken van WordPress zijn wij in staat om voor jou een voordelige en gebruiksvriendelijke website te maken.

Ons team heeft ervaring in het maken van WordPress websites die responsief zijn en zodoende werkt op de meeste apparaten.

Wij begrijpen heel goed dat het maken van de juiste keuze voor een website lastig kan zijn. Ben ik een WordPress website nodig of ben ik een unieke website nodig? Een website in WordPress is meestal voldoende tenzij er echte specifieke wensen zijn voor je website. Hier vertellen wij wat meer over wat er komt kijken bij een website in WordPress.

WordPress Templates: het design van je website

WordPress design Groningen

Bij het maken van een website is het heel erg belangrijk om stil te staan bij een WordPress template (thema). Omdat een template erg bepalend is voor het ontwerp maar tevens ook vanwege de opties en configuratie van de website. Daarom dat wij al 5 jaar werken met BeTheme wat een zeer uitgebreide WordPress template is waarmee nagenoeg alles kan.

Vanwege wij BeTheme al ruim 5 jaar gebruiken weten wij alle opties goed te benutten. Een WordPress template met potentie en makkelijk uit te breiden of te versnellen. Elke creatie met deze template staat garant voor een unieke website met grote potentie. Wanneer je toch iets ander wilt? Dan passen wij ons aan op jouw wensen voor jouw website en/of webwinkel.

WordPress plugins: meer functionaliteiten

WordPress plugin ontwikkeling Groningen

WordPress is zo uitgebreid waar ook nog eens veel mogelijkheden in te vinden zijn door middel van plugins. Plugins zijn kleine of grotere uitbreiding op je bestaande website, let wel op dat niet alle plugins nodig zijn!

Bij het gebruik van WordPress plugins kan het zo zijn dat dit de laadtijd van je website beinvloed. Dat willen wij natuurlijk zien te voorkomen! Daarom kiezen wij de nodige plugins die bij ons bekend zijn en gebruiken wij plugins zo minimaal mogelijk. Een website in WordPress moet alle mogelijkheden hebben die nodig zijn maar wel in balans met de template en snelheid.

WordPress SEO: beter vindbaar in Google

WordPress website optimalisatie en SEO Groningen

Om beter gevonden te kunnen worden in Google is het van belang om je website en teksten te optimaliseren. Houd er rekening mee dat Google waarde hecht aan een snelle website dus met andere woorden ”balans”.

Wij helpen jouw graag om jouw WordPress website te optimaliseren en voor te bereiden op zoekmachines. Daarom werken wij met een aantal standaard plugins die eventueel tegen een jaarlijks tarief meer functies krijgt. Met deze extra opties is het makkelijker om jouw website SEO vriendelijk te maken voor zoekmachines.

Wij maken voor SEO teksten gebruik van All in One SEO. Deze heeft krachtige tools tot zijn beschikking om je te adviseren in wat er beter kan op je pagina aan SEO. Met een jaarlijkse betaling heb je de PRO versie met nog meer tools voor zoekmachine optimalisatie.

Waarom je WordPress website laten maken door WebCodes?

Wij zijn een webdesign bedrijf met veel kennis van zaken waarmee wij voor jouw de perfecte website kunnen maken. Samen met jouw maken wij je website tot een succes dat past bij jouw bedrijf en wensen. Doordat wij alles inhouse hebben van web -design tot -ontwikkeling van SEO tot hosting aan alles wordt gedacht!

Waarom zou je nog langer wachten? Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat wij voor jou kunnen doen. Wij verzorgen altijd een unieke website die zich weet te onderscheiden van je concurrent.

Website laten maken

Een unieke website laten maken vergt een goede communicatie en samenwerking, om zo jouw website tot een succes te maken. De expertise en kennis die wij in huis hebben is enorm groot, waardoor wij goed in staat zijn om jouw website te laten maken door WebCodes in het mooie Veendam in Groningen.

WordPress website

wordpress ontwikkelaar veendam en groningenBen je op zoek naar een zakelijke website die er professioneel uitziet en zich onderscheidt van de concurrentie? Bij WebCodes raden we je aan om te kiezen voor een WordPress website. Ons team heeft veel ervaring met het bouwen van deze websites en we werken al 5 jaar met het BeTheme thema. Hierdoor kunnen we jouw website een persoonlijk tintje geven.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te beslissen welke website het beste bij jouw bedrijf past. Daarom delen we graag onze kennis en expertise over WordPress websites, templates, zoekmachine-optimalisatie en optimalisatie voor WordPress met jou. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing maken voor jouw bedrijf. Heb je meer informatie nodig of wil je graag advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WordPress templates

WordPress design GroningenBij het vervaardigen van een website is het essentieel om het WordPress-thema zorgvuldig te kiezen, omdat het bepalend is voor zowel het ontwerp als de configuratie van de website. WebCodes beschikt over een uitgebreide ervaring met het BeTheme en kan daarmee een unieke website voor jou creëren.

Wij zijn een grote fan van het werken met het BeTheme, door onze jarenlange ervaring en expertise, waardoor we efficiënt en doelgericht kunnen werken. Uiteindelijk ben jij de eindbeslisser omtrent welk thema het beste aansluit bij jouw website.

Graag ondersteunen wij je bij het maken van een weloverwogen keuze voor jouw WordPress website, met advies op maat en een nauwkeurige afstemming op jouw wensen en eisen.

WordPress plugins

WordPress plugin ontwikkeling GroningenWordPress plug-ins geven je de mogelijkheid en vrijheid om je website verder uit te breiden, maar… wij van WebCodes adviseren om zo min mogelijk plug-ins te gebruiken.

Dit in verband met de laadtijd van je website en dat deze plug-ins niet altijd veilig zijn. Wij proberen dus het gebruik van plugins tot het minimum te beperken.

Zo gebruiken wij een aantal plugins om je website te versnellen en te optimaliseren en alleen plugins te gebruiken die te vertrouwen zijn en echt een meerwaarde hebben.

WordPress SEO

WordPress website optimalisatie en SEO GroningenWanneer jij beter gevonden wilt worden in Google, dan is WordPress SEO (zoekmachine optimalisatie) van cruciaal belang! Bij WebCodes gebruiken wij een aantal gratis WordPress plugins om jouw website te verbeteren en te versnellen voor zoekmachines. waarbij wij ook gebruik maken van een SEO plugin om elke pagina zo optimaal te optimaliseren voor SEO.

Hierdoor zal jouw website sneller worden en tevens is het mogelijk om uitgebreid per pagina de SEO te doen, hierdoor wordt jouw website beter vindbaar in de zoekmachines.

Wij maken voor SEO teksten gebruik van All in One SEO. Deze heeft krachtige tools tot zijn beschikking om je te adviseren in wat er beter kan op je pagina aan SEO.

Waarom kiezen voor WebCodes?

Bij WebCodes vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat ook kleinere bedrijven kunnen profiteren van onze diensten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw website perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Met onze uitgebreide ervaring met BeTheme en de beste WordPress plug-ins, zijn we in staat om jouw website optimaal te presenteren.

Waarom zou je nog wachten? Neem contact met ons op en ontdek wat we kunnen betekenen voor jouw WordPress website. Bij WebCodes zorgen we ervoor dat jouw website uniek is en zich onderscheidt van die van jouw concurrenten. We hebben expertise in WordPress websites, WordPress templates en WordPress optimalisatie, waarmee we jouw bedrijf online succesvol kunnen presenteren.

Website laten maken

Een unieke website laten maken vergt een goede communicatie en samenwerking, om zo jouw website tot een succes te maken. De expertise en kennis die wij in huis hebben is enorm groot, waardoor wij goed in staat zijn om jouw website te laten maken door WebCodes in het mooie Veendam in Groningen.