WebCodes WordPress ontwikkeling

WebCodes is gemaakt in WordPress met uitgebreide instellingen en een goede optimalisatie

Als ervaren WordPress-specialisten hebben we onze eigen website met uiterste zorg en precisie gemaakt, waarbij we elk aspect van het ontwerp en de functionaliteit hebben overwogen om een website te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is.

We hebben niet alleen het BeTheme WordPress thema gebruikt, maar we hebben ook uitgebreid gebruik gemaakt van de geavanceerde opties en functionaliteiten die het biedt. Dit stelde ons in staat om een unieke en op maat gemaakte website te ontwikkelen die perfect aansluit bij onze behoeften en merkidentiteit.

Bij het ontwerpen van de website hebben we veel aandacht besteed aan de kleursamenstelling en de algehele esthetiek om een aantrekkelijke en professionele uitstraling te creëren. We hebben zorgvuldig nagedacht over de indeling van elke pagina en hebben gebruiksvriendelijke navigatieopties geïmplementeerd om de gebruikerservaring te verbeteren en bezoekers gemakkelijk door de site te laten navigeren.

Om de snelheid en prestaties van de website te optimaliseren, hebben we gebruik gemaakt van caching-plugins en hebben we handmatige aanpassingen in de code gemaakt om de laadtijden te verkorten en de algehele responsiviteit te verbeteren. Dit stelt ons in staat om een naadloze en vlotte gebruikerservaring te bieden, zelfs bij het laden van zware inhoud en afbeeldingen.

Onze website is ook beschikbaar in 2 talen, waarvoor we een geavanceerde plugin hebben gebruikt om de vertalingen te beheren. Dit stelt ons in staat om onze boodschap te verspreiden naar een breder publiek, ongeacht de taal die onze bezoekers spreken.

Kortom, onze eigen website is het resultaat van nauwgezet vakmanschap en toewijding, waarbij we elk aspect hebben geoptimaliseerd om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook snel, responsief en gebruiksvriendelijk.

Laat uw gegevens achter

Zorg ervoor dat wanneer u een offerte aanvraagt, u ons precies vertelt wat u van uw website verwacht. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing voor u creëren.

Hosting Medium € 115,00 p/j

Hosting Big € 140,00 p/j

Reseller Small € 150,00 p/j

Reseller Medium € 175,00 p/j

Reseller Big € 200,00 p/j

Hosting small € 90,00 p/j